brows by us

I samarbejde med nogle af landets førende profiler inden for mode og skønhed har vi udviklet We love brows – siden, hvor du finder alt om den seneste skønhedstrend: øjenbryn. Læs vores artikler, se vores tutorials, og lær alt om bryn – fra os, til dig.

Viser 0 af 0 artikler

by Cathrine Urhammer

Fyldige bryn med elegant look

Elegante bryn vil jeg definerer som ekstra markeret og jeg bruger især dette look hvis jeg skal i byen og i forvejen skal have en del make-up på. Det ser også altid flot ud når brynenes farve er i harmoni med eventuel øjenskygge og jeg elsker at bruge gyldne og jordnære farver til at skabe et brynlook der er elegant og markeret.

Læs mere

by Cathrine Urhammer

Eyes on the brows - designer pen

#WELOVEBROWS - EYES ON BEAUTY. Tro det eller ej, men det vigtigste fokus for hele dit ansigt er dine øjenbryn. De indrammer dine øjne og hele dit ansigt, og på den måde er de med til at give balance til ansigtet.

Læs mere

by Cathrine Urhammer

Give brynene et markant og bold look

Som lovet får I her mit første videoblog nogensinde... Jeg har valgt at vise Jer en lille film med hvordan jeg bruger min Brow Artist Plumper fra L´Oréal Paris. Den er nemlig perfekt når jeg skal lave mine bryn og give dem et markant og bold look. Bruger den både til hverdag eller til fest og jeg er vild med den er så nem og let at bruge. Derudover er jeg vild med det lidt 'våde' look, som passer perfekt til sommerens dewy skin-look.

Læs mere

by Caroline Marburger

Step-by-step guide til et Sculpted Look

Hej piger! L´Oréal Paris har i samarbejde med en række frontløbere, indenfor mode og skønhed, udviklet en såkaldt, We Love Brows – siden.

Læs mere

by Caroline Marburger

Step-by-step guide til et Elegant look

For at opnå et naturligt, men elegant og perfekt brynlook, anvender jeg L´Oréal Paris’ Brow Artist Genius kit, som er en pallette med de perfekte nuancer til optegning af ens bryn.

Læs mere

by Christina Dueholm

Markerede & Elegante øjenbryn

Øjenbrynene rammer ansigtet ind og giver det karakter. Med de rigtige produkter til brynene kan man hurtigt og nemt gøre et neutralt makeup look mere elegant og give det personlighed og kant.

Læs mere

by Christina Dueholm

Naturlige øjenbryn step-by-step

Det kan virkelig gøre underværker at markere sine øjenbryn - hvis det ellers gøres rigtigt. Personligt er jeg mest til det naturlige udtryk, hvor brynene blot er let markerede i en tone der matcher ens hårfarve.

Læs mere

by Line Sofie Gyldholm

Naturlige, moderne, buskede bryn

L’Oréal Paris Brow Artist Plumper er det helt perfekte lille redskab til, at skabe det moderne buskede brynlook

Læs mere

by Line Sofie Gyldholm

Flotte markerede bryn

Jeg har testet nogle brynprodukter fra L’Oréal Paris, som en del af deres We love brows kampagne og jeg vil lave en lille anmeldelse samt step-by-step guide til, hvordan man bruger produkterne.

Læs mere

by Line Sofie Gyldholm

Mit yndlings brynlook er helt klart bold

Mit yndlings brynlook er helt klart 'bold'. Det er egentlig lidt underligt for det er måske i virkeligheden det look, jeg mindst ville bruge til hverdag. De to andre look er mere nedtonede og hverdagsagtige, men alligevel synes jeg bold er et sindssygt flot look.

Læs mere

by Line Sofie Gyldholm

The elegant look - en klassiker

Det elegante look er en klassiker, der passer til alle anledninger. Med Brow Artist Genius Kits' fleksible farvepalet, kan alle mestre at opnå dette look.

Læs mere

by Line Sofie Gyldholm

The brows and outfit for a natural look 2

Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med i dette samarbejde med L'Oréal Paris der har fokus på øjenbryn. Det har jeg sagt ja til. Måske fordi jeg ikke ved særlig meget om øjenbryn eller produkter til at fremhæve dem. Det er lidt ligesom den 'glemte' del på mit ansigt, så jeg tænkte at noget fokus på det, lidt ny viden og inspiration til både mig og jer ville være helt perfekt.

Læs mere

by Sidsel Alling

Røde læber og smukke bryn

Når jeg skal til fest eller middage jeg vil hellere give den ekstra gas med smuk makeup tilsat enkle klæder. Jeg har skruet op for farven på mine læber og har brug for pæne markede bryn til at indramme mine øjne for at looket får en helhed. Her bruger jeg Brow Artist Genius Kit’et som indeholder både pincet, pensel og børste samt et spejl så jeg kan friske mit look op på farten.

Læs mere

by Sidsel Alling

Naturlige retrobryn

Jeg elsker et naturligt look når det kommer til både min makeup og garderobe. Brooke Shields i den legendariske film ’Den Blå Lagune’ tilbage fra 1980 mestrer looket til perfektion og er min inspirationskilde til det helt rigtige no makeup look’. Jeg kan bedst lide bryn med en del fylde så jeg plukker dem udelukkende mellem og under brynet for det mest naturlige bøj og form.

Læs mere

by Sidsel Alling

Markede og Modige Bryn

Jeg elsker mørke markede bryn og synes det er et modigt look til dit statement piece i din garderobe. Hold din hud clean og sæt fuld fokus på dine bryn så de virkelig står frem! De første par gange du farver dine bryn mørke kan du nærmest ikke genkende dig selv - men det indrammer dine øjne smukt og er et af sæsonens hotteste statements.

Læs mere

by Sille Sørensen

The year of the brows

Min smukke veninde med de mest fantastiske bryn, Emilie Foli. Jeg interesserer mig ikke så meget for beauty og makeup. Med undtagelse af én ting: bryn. Jeg synes simpelthen, at de perfekte bryn kan gøre ALT for en kvindes ansigt, og heldigvis er det lykkedes mig at få plejet mine bryn nok til, at de er vokset ud igen (efter et par forfærdelige teenageår, hvor jeg barberede dem).

Læs mere

by Sille Sørensen

It's all about the brows

Det elegante look er simpelt, og underspillet på den helt rigtige måde. Nogle gange behøver et look ikke alt for stor fokus på makeuppen, men blot være smuk og enkel, og det synes jeg virkelig det look gør.

Læs mere

by Sille Sørensen

Fremhæve din naturlige skønhed

Det naturlige look er virkelig i fokus, i makeuppens verden. Det handler om at bruge makeuppen på en måde, hvor den fremhæver den naturlige skønhed, uden at overdøve den.

Læs mere

by Simone Moelle

Beauty guide // Natural Brow Look

Det er værd at bruge ekstra tid på dine bryn, men til hverdag, hvor det skal gå stærkt og looket skal være naturligt, så er Brow Artist Designer perfekt.

Læs mere

by Simone Moelle

Giv et naturligt løft til dine øjne!

Mine bryn er noget af det vigtigeste i min daglige makeup rutine, da det indrammer mit ansigt og giver et naturligt løft til mine øjne! Jeg har altid været fan af kvinder med smukke øjenbryn og med Brow Artist genius Kittet, har det aldrig været lettere at få et elegant bryn look.

Læs mere

by Simone Moelle

Skabe en dramatisk look

Det har været populært med store, fyldige bryn i et par år nu, men det er jo desværre ikke os alle, der fra naturens side er udstyret med et par dramatiske Cara delevingne bryn. Du kan dog sagtens selv skabe det dramatiske look med de redskaber!

Læs mere

by Sofie Parelius

Eyebrow styling

Her kommer min guide til to lækre look, du kan pryde dine øjenbryn med! Her har jeg stylet The Elegant Look.

Læs mere

by Sofie Parelius

Min guide til the natural look

Her ser du det produkt jeg har brugt: L’Oréal Paris, Brow Artist Designer (Light Brunette) Et produkt som skaber et mere naturligt look, men som stadig skaber rammerene for dine øjenbryn, så de giver et mere markeret men stadig naturligt look.

Læs mere

by Szhirley

Bryn på menuen. Bliv mester og nedlæg byen

Jeg bliver så glad for alle de nye skønhedsidealer som stille, men sikkert sniger sig ind på os. Først var det kurver der blev mere og mere attraktive da J-lo banede vejen for hofter og mås tilbage i 00´erne, skarpt efterfulgt af bla. Beyonce og andre curvy kvinder. Det gjorde en kortbenet, stornumset pige som mig glad, at der endelig var nogle sunde, mere normale idealer at stræbe efter.

Læs mere

by Szhirley

Elegante bryn, et smukt syn

Ud af de tre fede bryn-looks fra L’Oréal Paris step-by-step serie, er jeg aller gladest for "Genius" looket som jeg synes både kan "dresses up & ned". Det er neutralt nok til at gå som et hverdags-look uden at være kedeligt, og fungerer ligeså godt som et aften-look.

Læs mere

by Szhirley

Pjuskede, mere tilfældige bryn. Lav dem hurtigt som et lyn

Bold-looket er nok det look som er hurtigst at lave. Det kan nemlig påføres på under 30 sekunder, og det er op til dig hvordan du vil style dine bryn. Skal de være pjuskede og stritte opad eller ligge snorlige over øjet. Skal de have farve eller vælger du den gennemsigtige? Det er op til dig.

Læs mere